CONCEPTEN

CREATE ALTERNATIVES

Voor BUFFEL begint een concept bij een idee. Een idee wat vanuit verschillende invalshoeken en kanten bekeken wordt op haalbaarheid en als die haalbaarheid blijkt, dan gaan we kaderen. Dat doen we samen met de opdrachtgever of alleen, als we in eigen beheer ontwikkelen.

Het kaderen ( of grenzen stellen en definieren) gebeurt met onze merkwaarden als kompas. Robuust, Comfort, Pragmatisch en Resultaat. Als een idee in aanleg of vervolg niet grotendeels voldoet aan deze merkwaarden dan kunnen we er waarschijnlijk niet veel mee. De merkwaarden vertalen ons gevoel, de emotie en onze kijk op zaken.

Zijn de difinities gesteld, de grenzen gezet dan beschouwen wij het een concept.

We kijken in het proces van concepting naar allerhande reeds bestaande technieken, zaken, materialen en denkbeelden uit verschillende branches. We denken om, veranderen invalshoeken, ontwikkelen zelf producten en komen zo tot het gewenste resultaat. Vervolgens wordt het concept onderbouwd met een gedegen businessplan en begroting.

Mocht je op zoek zijn naar iets anders, een oplossing of een compleet nieuw verdienmodel aan je onderneming willen toevoegen en je kan je vinden in de uitgangspunten van BUFFEL, schroom dan niet om geheel vrijblijvend het gesprek aan te gaan met ons. We kunnen écht bijdragen aan het verschil.