SCHUTTING CUSTOM HARDHOUT

Een schutting van gebruikt Azobé, gemaakt en geplaatst zoals u het wilt. Robuust en stoer met inbreng van Corten stalen elementen. Een schutting van “reclaimed wood” brengt direct sfeer en geeft ziel aan uw tuin. Wij plaatsen de schutting handmatig. Het duurzame hout (duurzaamheid klasse 1) heeft al een heel leven achter de rug en krijgt op deze wijze een tweede leven. Gaat nog jarenlang mee.

Een schutting kan op verschillende manieren worden samengesteld en zo nodig worden voorzien van een deur of poort. Doordat het hout al heel wat jaren dienst heeft gedaan in havens en steigers is de maatvoering niet consistent. De staanders hebben een kopmaat variërend van 170 x 170 mm tot 150 x 150 mm en worden met de hand ingegraven en in beton gestort. De maximale afstand tussen de staanders is 3 meter. Planken worden verticaal geplaatst aan 1 zijde en bevestigd met AR tellerkopschroeven welke in zicht geplaatst worden.

Kortom, dit zijn geen standaard schuttingen.

Prijzen variëren van € 195,- tot € 235,- ex btw per meter. Inclusief plaatsen, exclusief cortenstalen elementen en transportkosten

Vraag hier een offerte aan. info@buffelproducts.com